Randers By

Mød Malte Larsen på Underværket til debat om tidlig pension

Folketingsmedlem Malte Larsen (S) inviterer til debat påUnderværket torsdag. Foto: Steen Brogaard

På Christiansborg forhandles der i øjeblikket om Socialdemokratiets udspil til, hvordan nedslidte sikres en ret til tidlig pension. Det lokale folketingsmedlem Malte Larsen (S) mener vi fortsat skal blive ved med at debattere dette område i det danske velfærdssamfund.

Derfor inviterer Malte Larsen til en debat med pension som tema. Hvem får lov at være med? Er der muligheder for forbedringer? Malte Larsen har selv været på arbejdsmarkedet siden han var 15 år. Han ved, hvad kontinuerligt, hårdt fysisk arbejde gør ved kroppen. Derfor er retten til tidlig tilbagetrækning en brændende mærkesag for det lokale folketingsmedlem.

– Min egen far er et godt eksempel på, hvem en ny pensionsreform skal hjælpe. Han gik ud af 7. klasse og var på arbejdsmarkedet i knap 50 år. Socialdemokratiet vil give mennesker en ret til tidligere pension, efter mange år på arbejdsmarkedet. Grundlæggende fordi det er retfærdigt og respektfuldt, siger Malte Larsen, og fortsætter:

– Hvordan sådan en velfærdsmodel skal se ud, det vil jeg meget gerne debattere med gode folk i Randers. Mit parti har lagt vores forslag på forhandlingsbordet, men det er vigtigt at blive ved med at tage debatten, siger socialdemokraten.

Debatten en ret til tidlig pension afholdes på Underværket i Stemannsgade torsdag den 24. september fra klokken 19-21. Ole Christensen fra 3F i Randers skulle have været med, men er desværre blevet forhindret. Malte Larsen arbejder på at finde en god erstatning for Ole Christensen.

Kommentarer