Langå

Mobilnettet forbedres i Langå

Telenor styrker mobilsignalet for beboere og forbipasserende nær de to byer Langå og Hadsten. Opgraderinger på flere master i området er med til at lukke mobilhuller og derved sikre en bedre mobildækning.

Telenor vil i løbet af uge 23 styrke mobildækningen i de to midtjyske byer Langå og Hadsten, idet to nye mobilmaster vil blive aktiveret. Yderligere vil der blive foretaget en opgradering af en allerede eksisterende mast. De to nye mobilsignaler er placeret på Rådalsvej i Langå og Langskovvej i Hadsten, og derudover vil der blive foretaget en 4G-opgradering i mobilmasten på Randersvej i Langå. Dette er derfor med til at give kunderne en langt hurtigere hastighed.

– I Telenor har vi en målsætning om konstant at styrke mobilnetværket og dækningen. Ved at opgradere netværket i Langå og Hadsten er vi med til at imødekomme det stigende dataforbrug, som kan ses blandt kunderne. Det er derfor tilfredsstillende for os at kunne lukke de få mobilhulle der er tilbage, så kunderne sikres den bedst mulige dækning, både derhjemme og når de er på farten – udtaler netværksstrateg i Telenor, Jesper Mølbak.

Forbedringerne er med til at sikre beboere i nærområderne, samt forbipasserende på Nordjyske motorvej og Ulstrupvej i Langå, en markant bedre mobildækning. Derved er det opjusterede mobilsignal også med til at sikre kundernes mobilitet, så der ingen udfald er på mobilnettet, hvis opkald foretages på farten. Derudover vil masterne både understøtte signal på 2G, 3G samt 4G. Signalet fra masterne vil kunne mærkes indenfor en radios af omtrent 5-10 km. Dette kan dog afhænge af terrænet man befinder sig i, da skovområder eller bakket landskab kan være medvirkende til en forringelse af signalstyrken.

Flere planlagte ændringer i 2019
Telenors målsætning om et godt mobilnetværk for kunderne forudsætter en konstant udvikling, som skal sikre at kapaciteten øges samt at mobilnetværket styrkes. Telenor foretog i 2018 en finjustering af mobilnettet, og disse netværksopgraderinger fortsætter i 2019. Det skal medføre at 4G-teknologien avanceres yderligere, som en forberedelse til 5G-teknologien. Med de mange fremtidige opgraderinger, samt dem der allerede er foretaget, har Telenor en ambition om at understøtte danskernes øgede dataforbrug såvel som at imødekomme de mange IT-teknologier. Dette kræver en stabil og sikker forbindelse, hvilket Telenor, med de konstante forbedringer, garanterer for.

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen,i Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien.

Kommentarer