Debat og politik

Plejefamilie-debatten: Det mener vi stadig, men…..

Læserindlæg af Flemming Østergaard, næstformand for Kristendemokraterne i Randers, Pilevænget 14, Fårup.

Af hensyn til plejefamiliernes børn, har vi i KD hidtil holdt os tilbage og afholdt os fra, at tage del i debatten om familieplejerne, i håb om, at man fandt en for alle parter ordentligt, fair og rimelig løsning på overgangen til det nye honoreringssystem.

Med dette læserbrev vil vi ikke kommentere på alt det, der har været fremført af beskyldninger af forskellig art – ingen nævnt og ingen glemt for tjener ret beset ingen formål.

Men læserbrevet den 6.1.17 fra udvalgsformand Anders Buhl Christensen og udvalgsformand Frank Nørgård, må vi dog tage stærk afstand fra fx, at familieplejerne skulle have modtaget uberettiget vederlag. Det er og bliver kommunens ansvar, at udbetale det korrekte vederlag og ingen anden!

Og så vil vi i KD for børnenes og deres tarvs skyld og i håb om, at få skabt ro omkring plejefamilie området, kraftigt appellere styregruppen og forvaltning til, at genoptage dialogen.

Begge parter har et medansvar for, at komme i mål med én for begge parter acceptabel løsning. Lad nu ikke denne sag eskalere yderligere – det er sagen alt alt for alvorlig til. Pleace!

Og så vil vi blot henvise til det vi skrev i et læserbrev i november 2016: “Livsvigtig indsats for anbragte børn” 

Kommentarer