Randers midtby

Memphis Mansion serverer Elvis livretter i Vejle

James Burton og Henrik Knudsen foran den ny restaurant.

Torsdag den 8. Marts, slår Elvis restauranten, Highway 51 dørene op i Vejlegården i Vejle. Highway 51 Vejle er den allerførste udvidelse af restauranten, som i forvejen er beliggende i Randers i eventhuset Memphis Mansion, som en dedikation til kongen af Rock ‘n Roll, Elvis Presley.

Elvis Presleys populære guitarist, den legendariske og en af verdens bedste guitarister, James Burton, har allerede været forbi. – Stedet, stilen, maden er helt i Elvis ånd. Han ville have været stolt over stedet. fortæller James.

Restaurantchef og ejer, Pernille Knudsen er glad for guitaristens positive opbakning. – Det viser, at de anstrengelser som vi har lagt i stedet bærer frugt, tiden brugt på at finde Elvis’ livretter til præsentation i menukortet, indretningen med de bløde møbler, og et lokale der helt emmer af Elvis, uanset hvilken retning dine øjne måtte vælge. Servitricer i deres specialsyede 50’er kjoler, og Elvis musik i højtalerne fra vores egen radiokanal “Always Elvis”.

Hendes far og medejer Henrik Knudsen forklarer at “Highway 51 Vejle er blevet en realitet grundet public demand, da vi har oplevet en KÆMPE efterspørgsel på, at udvide rundt om i landet og vi er især efterspurgt af kunder fra trekantsområdet. Derfor ser vi det som en perfekt mulighed at starte vores første udvidelse netop i Vejle.

Kommentarer