Erhverv

Månedens butik i oktober måned i Randers Storcenter blev modebutikken Message

Camilla Rasmussen, Helena Schiøttz Carlsen og Mette Holst (butikschef), som modtager æren.

Året igennem ønsker Randers Storcenter at involvere kunderne mere – og høre, hvad de mener om butikkerne.

Hver måned til og med november måned kåres månedens butik. Kunderne stemmer på butikkerne, og kan gøre det med stemmesedler, som findes rundt om i centerets butikker – og der kan også stemmes on-line på centerets hjemmeside.

I oktober måned blev modebutikken Message kundernes favorit og kunderne skrev blandt andet: ” Hyggelig stemning i butikken, de er hjælpsomme og så er der bare super god energi, fantastisk service, personalet ved hvad der er godt til kunderne, søde ekspedienter, søde smilende og kompetente piger, flotte styles, bedste service, godt udvalg, fedt tøj og søde ekspedienter”.

Beskrivelse af Message, Randers Storcenter
MESSAGE er en multi-brand koncept butik, som profilerer en vifte af mode med styles til unge kvinder. De består af 32 multibrandstores, 26 i Danmark og 6 i Norge.

Message åbnede den første butik tilbage i 1997. I 2003 lancerede de mbyM som et subbrand til Message. Siden hen er mbyM gået hen og er blevet et meget populært brand, ikke kun i Message butikkerne, men faktisk kan du finde det i over 500 butikker rundt om i Europa.

Hos Message finder du både overtøj, trøjer, kjoler, bukser, undertøj, sko og meget mere.

Derudover finder du en bred vifte af forskellig slags tilbehør, alt indenfor tidens trends. De har blandt andet tasker, strømper, smykker og hår accessories. Hos Message finder du et bredt udvalg af både danske og internationale mærker bl.a.: mbyM, Rosie & Roses, Global-Funk, Samsøe&Samsøe, Minimum, 5units, Erbs og Just Female.

Kommentarer