Langå

Ind i Lyset – et foredrag i Randers om nærdødsoplevelser

Hvad sker der, når vi dør? Vi, det vil sige vores sjæl, forlader kroppen og går ind i lyset. Foredraget handler om nærdødsoplevelser.

Anna Lund fortæller om dette emne den 8. maj i Yoga og Wellness Studie, Torvegade 14, 2. sal, Randers, for at forklare, at døden er en smuk oplevelse – i håb om at mindske folks angst for at dø.

– Jeg har forsket i nærdødsoplevelser i mange år og holdt adskillige foredrag om emnet, fortæller Anna. Først læste jeg af ren nysgerrighed, men efterhånden gik det op for mig, at der er så megen angst for døden i vort samfund, og det er selvfølgelig angsten for det ukendte. Kan man finde viden om, hvad der sker, ville folk nok tage det hele mere roligt. Jeg tror, døden er en smuk oplevelse, som vi bestemt ikke skal være bange for, og den skal ikke forhindre os i at leve livet fuldt ud.

Anna Lund er healer, dybdeterapeut og forfatter og driver Klinik Lyset på sin bopæl i Langå. Oprindelig er hun uddannet lærer og har mange års undervisning bag sig. Hun holder også kurser og meditationsaftner.

– Min viden om dette emne har jeg fra utallige nedskrevne beretninger fra folk, som har fået lov at kigge over på ”den anden side”. Jeg kender også et par stykker, som har haft en sådan oplevelse. Derudover har jeg læst clairvoyantes og mediers beretninger om den såkaldte død – og masser af litteratur om reinkarnation, som jeg også selv har skrevet bøger om, siger Anna Lund.

Det er et lysfyldt foredrag med håb og tro. Alle kommer i himlen – helvede findes ikke. Mange møder et lysvæsen, som spørger ind til deres liv, og nogle ser hele deres liv passere revy. Nogle få, som har været ovre på den anden side, har fået vist en masse om det liv, som leves der – og nogle får indblik i fremtiden, både personligt og globalt. Oplevelserne er de samme overalt i verden uanset religion. Så du behøver ikke have en bestemt religion for at “komme i himlen”.

Anna har skrevet om overgangen i sin seneste bog, “En guddommelig guide til himlen”.
Ved foredraget er det muligt at købe hendes bøger og få information om aktiviteter i Klinik Lyset.

Foredraget finder sted mandag den 8. maj kl. 19-21.30 i Yoga og Wellness Studie, Torvegade 14, 2. sal, Randers.

Entré kr. 100, men rabat på 20 kr., hvis du tilmelder dig senest 5. maj til Anna Lund:
Mobil: 25784427, email: annalund@kliniklyset.dk – Se mere på: www.kliniklyset.dk

 

Kommentarer