Randers by

Louis Nielsen i Rådhusstræde slog dørene op til kæmpe butik

Ruben Enger (tv) og Hans Præst (th) slog torsdag dørene op til deres nye Louis Nielsen butik i Rådhusstræde 7. Fotoserie: Jan Szwed.

Den røde løber var torsdag morgen rullet ud i Rådhusstræde 7 foran indgangen til den nye Louis Nielsen butik, som fejrede Grand Opening fra klokken 9.00, og der var kunder i butikken fra første færd.

Louis Nielsen er flyttet fra sine tidligere lokaler på Østervold, og i den nye butik i Rådhusstræde har de fået ikke mindre end 632 nyindrettede kvadratmeter at boltre sig på, hvilket sender Randers butikken op som den største Louis Nielsen butik i Europa.

Størrelsen er dog en ting, gørelsen noget andet, og ifølge indehaverduoen Hans Præst og Ruben Enger har det aldrig været et mål i sig selv at være størst. Butikkens størrelse og indretning er blot en følgevirkning af den egentlige målsætning; nemlig at give randrusianerne en af Danmarks absolut bedste optikerforretninger og optometriklinikker.

Åbningsugen fejres med 50% rabat på stel, glas og tillægsydelser fra den 6. juni til og med den 15. juni.

Danmarks bedste til øjensundhed

Louis Nielsen i Randers, er ikke bare størst. Den er også kåret som Danmarks bedste, når det kommer til øjensundhed. Det blev slået fast ved en landsdækkende prisuddeling tidligere i år.

– Vi er rigtig glade for anerkendelsen, og vi er særligt glade og stolte på vores medarbejderes vegne. De arbejder hårdt hver dag for at give kunderne den bedste sundhedsydelse og den højeste service, og det er selvfølgelig fantastisk, når det anerkendes i en så bred kreds af ekstremt dygtige og kompetente kolleger i hele landet, siger Ruben Enger.

Halvdelen af alle synstab kan undgås

Louis Nielsen fik i 2018 lavet en landsdækkende undersøgelse i samarbejde med Dansk Blindesamfund, der som den første i Danmark så nærmere på, hvordan det står til med danskernes øjensundhed. I denne undersøgelse fremgik det, at mindst halvdelen af alle synstab kan undgås, hvis folk ellers husker at gå til optiker eller øjenlæge for at få undersøgt deres øjne med jævne mellemrum. Tommelfingerreglen er hvert andet år.

– Vi plejer at sammenligne det med tandlægen: Rigtig mange danskere går til tandlæge med helt faste intervaller, også selvom de ikke har huller, men bare for at være sikre på, at alt er som det skal være. Det skal vi også gøre med øjnene, for der kan relativt hurtigt ske en udvikling med ens syn og øjensundhed, særligt med alderen. Og i forhold til tandlægerne er det jo sådan, at man godt kan tygge med en kunstig tand, hvis uheldet er ude – men du kan altså ikke se med et glasøje, fortæller Hans Præst.

Glade medarbejdere har givet glade kunder

– Gennem de senere år har vi været igennem en meget stor forandringsproces, hvor vi har brugt tid på at kære om vores team, gøre det sjovt at gå på arbejde og blive knivskarpe på vores kliniske sundhedsindsats. Det har givet pote i højere grad end vi havde turdet håbe på, fortæller Hans Præst.

Kommentarer