Havndal

Lokal åbningsdebat den 1. oktober på Overgaard Gods

Det er ikke første gang Michael Aastrup Jensen (V) og Malte Larsen (S) sammen stiller op til vælgermøde og debat. Her ses de sammen ved sommerens sæbekasse grand prix på Østervold. Foto: Randers Netavis.

Folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen (V) og  folketingskandidat Malte Larsen (S) inviterer alle interesserede en tur ud på Overgaard Gods mandag den 1. oktober til en politisk åbningsdebat i Randers kommune, dagen inden Folketingets officielle åbning om tirsdagen.

Her vil de blandt andet diskutere, hvad de vil gå til valg på, ”How to make Randers kommune Great again”, og hvordan man sikrer midler til udvikling i landområderne, så alle statslige investeringer ikke bare ryger ned i et sort hul i København.

Arrangementet finder sted på Overgaard Gods, hvor de fremmødte osså vil få en kort fortælling om godsets fantastiske historie. Derefter vil Malte og Michael stille op til debat, hvor de håber på en masse gode spørgsmål og inputs til, hvad de bør gå til valg på, og kæmpe for.

– Vi håber, der er mange, der har lyst til at komme til et sjovt, anderledes og samarbejdende debatmøde.Vi kan love, at Malte og jeg er uenige om mange ting, men enige om at kæmpe for udvikling, arbejdspladser, uddannelser og bosætning i Randers, siger en smilene Michael Aastrup.

– Venstre i Randers har jo haft Michael på tinge i nogle. Nu er det på tide at Socialdemokratiet igen får en lokal repræsentant i Folketinget, siger en optimistisk malte Larsen.

Begge kandidater opfordrer alle til at tage en nabo, ven, kollega eller andet med til Overgaard Gods og fejre folketingets åbning lokalt i Randers kommune.

Michael og Malte vil også gerne have læsernes input til, hvor de bør tage hen og holde vælgermøde

Kommentarer