Nørbæk

Et løb, hvor der tænkes på andre end os selv

90 friske løbere i alle aldre stod søndag morgen klar til at løbe i Nørbæk Efterskoles skønne opland. Det var som altid et hyggeligt løb, hvor glade motionister og dygtige løbere fra nær og fjern samt mange af skolens elever mødte op. Vejret var perfekt, solen skinnede, og vind var der ikke meget af.

Det er 12. gang, Nørbæk Efterskole afholder Nørbæk-løb. Under selve arrangementet blev der løbet penge ind til Julemærkehjemmet i Hobro. Hvor stort, beløbet bliver, vides ikke endnu. Elevernes forældre donerer et beløb efter eget valg pr. km, elven løber.

Nørbæk Efterskole nyder at være værter for et idrætsarrangement, hvor motionister og eliteløbere kan mødes til en fælles begivenhed.

Nørbækløbets koncept lyder:

“Sport handler ikke altid med at vinde, men også om fællesskab, puls og glæde”.

Dog bliver vindere i de tre distancer indenfor mænd, kvinder, drenge og piger belønnet med en flot vinder-T-shirt.

Mange sponsor-præmier fra handlende i Hobro, Randers, Hammershøj, Fårup og omegn har der igen i år været mange af. Vi og løberne er meget taknemmelige for de handlendes støtte og imødekommenhed, og igen i år var der en gave til alle deltagerne.

Nørbæk Efterskole er klar igen til næste år med NØRBÆK-LØB 2018 nemlig den 6. MAJ kl. 10.00. Skolen håber at se rigtig mange når de igen til næste år inviterer til Danmarks hyggeligste motionsløb!!