Langå

Langås hyggeligste havefest

Lørdag d. 25. maj kommer det til at boble og syde af aktiviteter for store og små i Langå. I forbindelse med ELRO dagene inviterer foreningen Marked & K alle til Langås hyggeligste havefest.

Byparken, bag Langå Sparekasse, danner rammen om Langås hyggeligste havefest. Fra kl. 13 og frem til kl. 17 indbyder Marked & K til chill out på picnictæpperne, hygge ved borde-bænkesættene, en slapper i hængekøjerne, leg og masser af underholdning.

Mad og drikke
Der bliver noget at komme efter. Også på madfronten. Den nyåbnede Lottes Gårdbutik medbringer tapas, øl og lækre søbogaard safte. Venligboerne byder på grill, kaffe og kage. Der bliver friskbagte pandekager og Langås helt egen kafferister fra Common Sense brygger gourmet kaffe.

Som altid gæster Ølluminati Byparken med sine markante og velsmagende, hjemmebryggede øl og som noget nyt står Marked & K bag baren med bobler og rose.

Underholdning
Æsken – det prisvindende børnejazzorkester – spiller inddragende, energisk og humørfyldt musik for børn i alle aldre og deres forældre. Det lokale band Moonlight sørger med fantastisk guitar og sang for at skabe den helt rigtige syng med-stemning. Til børnene fyldes sandbunken under de store træer op på ny, havespil inviterer til dyst, der blæses kæmpe sæbebobler og så kommer der også en ballonklovn forbi.

Arrangementet er gratis og for alle.

Kommentarer