Langå

Langå er noget ved musikken

Arkivfoto fra Vestpark Festival 2019.

Af Lars Søgaard, Langå. Byrådsmedlem i Randers for Venstre

Det summer af liv i Langå. Byen er inde i en spændende udvikling med nybyggeri flere steder i byen, renovering af byens hovedgade, og udsigt til flere opgraderinger i den nærmeste fremtid, blandt andet gangsti over banen, ny børnehaveinstitution, ny fodboldstadion, og så er det hele akkompagneret af musik. Meget musik.

For Langå er også musikkens by.

Lørdag d. 12. januar afholder Langå Koncertforening deres 20 års jubilæums koncert. Et tilløbsstykke uden lige, og det er ikke uden grund at deres koncerter ofte melder “Alt udsolgt” hurtigere end Skanderborg Festivalen. Stort tillykke med jubilæet til foreningen. Det er en imponerende række af koncerter som I har præsenteret i årenes løb.

Hvis vi går tilbage til festivalerne, så havde byens Vestpark Festival sidste år 40 års jubilæum (…2 år ældre end føromtalte Smukfest i Skanderborg). Og som om det ikke er nok, så har byen for nyligt fået endnu en musikalsk institution nemlig Station K, som ikke bare har taget byen med storm, men også taget byen til nye musikalske højder med koncerter, fællessang og meget mere. Første koncert i 2019 for Station K, er allerede d. 26. januar. Det bliver i sandhed en hæsblæsende musikalsk start på året i Langå.

Jo, Langå er i sandhed noget ved musikken, og jeg glæder mig til et 2019 med mange musikoplevelser, og vi starter som sagt allerede på lørdag den 12. januar, hvor Prinsens Musikkorps og Niels Olsen spiller op til musik.

Kommentarer