Harridslev

Landsbyborgere spørges om deres syn på lokalområdet

Foto: Mads Munk Jepsen

Landsbyklyngen Kronjylland udsender sidst i denne uge en elektronisk spørgeskemaundersøgelse til alle borgere via E-boks, hvor man som borger kan give sin mening til kende om sit lokalsamfund.

Borgernes syn på lokalsamfundet og landsbyklyngen Kronjylland spiller en afgørende rolle, når der skal skabes et samlet, autentisk billede af området. Derudover sidder borgerne med en videnbank, om det område de lever i, som er særligt værdifuldt, når der skal satses på at udvikle hele landsbyklyngen.

Derfor glæder vi os til at se svarene fra borgerne, så vi kan blive klogere på vores lokalområde og borgernes meninger, siger formand for landsbyklyngen Kronjylland Ole Horsager Clausen.

Grundlag for udviklingsplan

Hvad er det bedste ved at bo i dit lokalområde? Er fordelene større end ulemperne ved at bo i en lille by? Hvordan ser din by ud om 10 år? Det er spørgsmål som disse, som borgerne bliver spurgt anonymt om i spørgeskemaundersøgelsen.

Den samlede information vil blive brugt til at få overblik over borgernes ønsker og behov i landsbyklyngen Kronjylland. Undersøgelsen er en del af den kortlægning, der skal laves forud for den udviklingsplan, der skal løfte klyngens 13 landsbyer, hver for sig og sammen.

Tjek E-boks

Spørgeskemaet bliver sendt til alle 6.551 borgere i Landsbyklyngen Kronjylland, der består af byerne: Albæk, Gimming, Harridslev, Lem, Linde, Lindebjerg, Mejlby, Mellerup, Tjærby, Tvede, Støvring, Vestrup og Østrup. Formelt er det Randers Kommune, der udsender skemaet på vegne af Landsbyklyngen Kronjylland og man kan deltage de næste tre uger.

Har man ikke adgang til E-boks, kan man deltage i undersøgelsen via link på landsbyklyngens facebookside. Spørgeskemaet vil ligeledes blive sendt ud til virksomheder og sommerhusejere i klyngens område.

Vi håber, at mange vil bruge 10 minutter på undersøgelsen, så vores kortlægning og dermed udviklingsplan kan blive så god som mulig, slutter Ole Horsager Clausen.

Fakta:

Landsbyklyngen Kronjylland blev etableret formelt i begyndelsen af 2017 og er et samarbejde mellem 13 landsbyer samt Randers Kommune. Projektet er støttet af Realdania, DGI og Lokale og Anlægsfonden. Læs mere på Facebook om Landsbyklyngen Kronjylland.

Yderligere oplysninger fås hos formand for Landsbyklyngen Kronjylland; Ole Horsager Clausen på telefon 23 94 08 68

 

Kommentarer