Debat og politik

Læserbrev: Bynære parkringspladser i Randers midtby.

Af Jørgen Andersen, Stenaltvej 6, Dronningborg, 8930 Randers NØ

Efter at de gratis parkeringspladser på Brotoften er blevet betalbare er der blevet endnu større behov for at finde andre bynære gratis P. pladser i Randers midtby.

Det fremgår også af dagens Randers Amtsavis, hvor byrådsmedlem, Formand for Miljø og Teknikudvalget, Frank Nørgård, vedkender sig problemet og genopfrisker ideen om at inddrage den store græsplæne der ligger foran Mediehuset v/ Skats bygning i Toldbodgade.

Det er en glimrende ide Frank Nørgaard. Det forslag fremsatte jeg allerede i 2007, altså for 13. år siden. Her havde jeg et læserbrev i Randers Amtsavis den 13. oktober 2007. Hvor jeg foreslog at inddrage den store græsplæne til bynære parkeringspladser til gavn for byens erhvervsdrivende, beboere og handlende i Randers midtby.

Det vil være rigtigt dejligt, hvis politikerne i Randers byråd, der efter eget udsagn gerne vil støtte midtbyen, kunne finde på at investere nogle af de mange millioner kr. byrådet har planlagt at bruge for at holde hånden under beskæftigelsen efter Corona krisen vil blive brugt på et rigtigt godt og nødvendigt formål. Flere bynære parkeringspladser i Randers midtby.

Kommentarer