Øster Bjerregrav

Kronjyllands Esport & Tech Klub nomineret til ’Fantastiske Fællesskaber 2019’

Kronjyllands Esport & Tech Klub har brug for dine SMS-stemmer, hvis de skal vinde titlen ’Fantastiske Fællesskaber 2019’ og de 100.000 kroner, der følger med. SMS ’ØJ 3’ til 1272 (husk et mellemrum mellem ØJ og 3). Her ses formand Bjarke Nordentoft (forrest i midten ) sammen med nogle af de mange aktive i deres fantastiske fællesskab. Foto: TV2 Østjylland

Kronjyllands Esport & Tech Klub i Øster Bjerregrav er sammen med fire andre foreninger i Østjylland nomineret til titlen ”Fantastiske Fælleskaber 2019”. De er udvalgt af et dommerpanel blandt 102 østjyske foreninger, og nu har de brug for lokale stemmer for at løbe med førstepræmien på 100.000 kroner. Og det haster.

Kronjyllands Esport & Tech Klub i Øster Bjerregrav er blevet indstillet til prisen ”Fantastiske Fælleskaber 2019” som TV2 Østjylland står bag.

Det er formand, Bjarke Nordentoft, der har indstillet, og han var noget overrasket, da han for et par uger fik besked om, at de var blandt de fem der er nomineret til TV2 Østjyllands

– Jeg håbede selvfølgelig på det, men jeg må indrømme, at jeg ikke havde regnet med at vi kom videre. Så det er helt fantastisk, siger han til Randers Netavis

Hvis Kronjyllands Esport & Tech Klub vinder, så skal pengene bruges til at medfinansiere bedre og større faciliteter til esport-spillerne. Foto: TV2 Østjylland

De fem nominerede foreninger har hver fået lavet en præsentationsfilm, som er blevet vist på TV2 Østjylland, og filmen fortæller om, hvordan computerspil og teknik-nørderi går hånd i hånd med masser af fysisk aktivitet viden og kost og dannelse i almindelighed  blandt børn, unge og voksne.

  Filmen fortæller om vores aktiviteter, tankerne bag, hvor mange vi er og så videre. Det har været vigtigt for mig at vise, hvor bredt, vi rammer med vores aktiviteter, fortæller Bjarke Nordentoft, som håber, at foreningen har en chance,selv om de er oppe mod et hårdt felt.

– De andre fællesskaber har måske noget mere socialpædagogisk ind over deres aktiviteter, men jeg mener også, vi gør en vigtig forskel især for vores børn og unge, lyder meldingen.

Med æren og titlen modtager vinderen af ‘Fantastiske Fællesskaber 2019’ en pengepræmie på 100.000 kroner, og de er øremærket, hvis Kronjyllands Esport & Tech Klub løber med sejren.

– Vi har et stort behov for mere plads til vores Esport-udøverne, som lige nu sidder klemt sammen i et mødelokale i forlængelse af cafeen. Derfor skal pengene være med til at finansiere en ny tilbygning til hallen, fortæller Bjarke Nordentoft og tilføjer:

– Det vil koste et sted mellem 550.000 og 600.000 tusinde kroner. De 200.000 har vi fået fra

fra Lokale & Anlægsfonden, og vi afventer tilsagn om et tilsvarende beløb fra Realdanias Underværker sidst på måneden, så med de 100.000 fra ‘Fantastiske Fællesskaber’ er vi tæt på at være i mål, fortæller han.

Stem til og med på torsdag

Det er alene folks stemmer, der afgør, hvem der vinder, så derfor appellerer formanden til, at så mange som muligtstemmer på Kronjyllands Esport & Tech Klub.

Det gør man ved at sende en SMS med ØJ 3 til 1272 (husk et mellemrum mellem ØJ og 3).

Man kan kun stemme en gang pr. mobilnummer, og man kan stemme til og med på torsdag den 14. november til midnat.

Filmindslaget om foreningen kan ses på følgende link:

www.tv2ostjylland.dk/artikel/computerspil-og-tech-leg-her-kan-boern-udforske-uden-skulle-konkurrere

 

Kommentarer