Asferg

Kom til leg og ballade i Asferg på fredag

På fredag kan børn i alle aldre komme og boltre sig i Træningshuset Asferg, som holder Legedag. Fremsendt foto

Det er efterhånden er blevet en tradition i Asferg, at Purhus Idrætsforening (PIF) holder legedag om fredagen i skolernes ferier. På fredag den 14. april går det løs igen.

Vejrudsigterne for påsken ser ikke for gode ud, men det er ikke nødvendigvis noget skidt. I hvert fald ikke i Asferg, hvor PIF for femte gang inviterer børn i alle aldre til legedag.

Sidste år i påsken var 69 børn mødt op til sjov og ballade i Træningshuset i Asferg, og udviklingskoordinator, Nikoline Elling, håber at se mindst lige så mange denne gang.

Også for de helt små børn

I år har foreningen udvidet legelandet, så der afholdes et stort legeland i Træningssalen og et “mini-Legeland” for de helt små i den tilstødende spejlsal.

Legelandet er åbent fra klokken 10-13, og prisen er 25 kroner pr. barn i alderen 2-10 år. Ældre og yngre søskende, bedsteforældre og forældre leger gratis med.

Uden mad og drikke…

Det er en god idé at tage noget med at spise og drikke, så poderne kan blive “tanket op” undervejs.

– Mange familier tager madpakker med, som de nyder i fællesskab i Træningshuset foyer – det er superhyggeligt, siger Nikoline Elling.

Hun har også hyret to friske Legelandshjælpere, som er til stede hele dagen til at lege med børnene. De hjælper desuden med at stille legelandet an og rydde det hele op igen.

Som noget nyt er der også et minilegeland i spejlsalen for de helt små børn. Fremsendt foto

Kommentarer