Debat og politik

Kom til Europa-politisk dag den 6 oktober!

Kira Marie Peter-Hansen og Troels Stru Schmidt. Pressefoto.

Vi starter på Storegade klokken 10.00, hvor fokus vil være den grønne dagsorden. SFU holder i samme forbindelse deres aktuelle aktion; ‘GenerationGrøn’.

Klokken 13.30-15.30 har du muligheden for at blive klogere på Europa-politik, og særligt SF’s holdninger til dette – hvor to af SF’s kandidater til Europa-Parlamentsvalget, Troels og Kira, dels vil fortælle om deres kandidatur og dels er interesseret i, at høre
hvad du tænker og mener, så kom! Arrangementet er åbent, så tag gerne en ven eller 10 med. Festlighederne foregår på Tøjhushavevej 14.

Info

Troels Stru Schmidt
Troels Stru Schmidt er far til to små børn og kæmper for at de ikke skal vokse op i en verden med klimaforandringer, flygtningekaos og global ulighed. Gennem sit arbejde for FN har Troels set hvordan klimaforandringer skaber flygtninge. Vi får mange flere flygtninge til Europa, når vi skærer ned på klima- bistanden og ikke har en ordentlig udviklingspolitik.

Derfor fører Troels kampagne med budskabet: Vi skal ikke tale om flygtninge som problemer – Vi skal løse de problemer, som skaber
flygtninge! Hvis du har lyst til at høre mere om valgkampen eller deltage i kampen for et grønt og retfærdigt Europa, kan du læse
mere om Troels på facebook.com/troelsstru eller skrive til troels@stru.dk

Kira Marie Peter-Hansen
Mit navn er Kira Marie Peter-Hansen, jeg bor i København og læser pt økonomi på Københavns Universitet.
Jeg har været aktiv i SF og SFU i 4 år, primært med fokus på det organisatoriske i kampagner og valgkampe. Blandt andet var jeg kampagneleder for Astrid Aller, der blev valgt til KV17, og stået for hvervnings-indsatsen i SF Ungdom.
Til EP-valget vil jeg gerne kæmpe for et EU, hvor vi sætter mennesket før markedet, og hvor vi sikrer en bred valgkamp, hvor vi kommer rundt i hele Danmark. Jeg glæder mig til at møde jer!

Kommentarer