Randers by

Keltiske toner i Enghøj Kirke

Onsdag den 16. august kl. 19.30 byder Enghøj Kirke velkommen til en stemningsfuld sommerkoncert med Mariann Mikkelsen og hendes harpe.

Mariann Mikkelsen formidler den keltiske musiktradition med sange om mistet kærlighed, vuggeviser, det vilde landskab og patriotiske sange om et land i krig og fred. Nogle af disse smukke historier vil hun bringe i al sin enkelhed, kun med den keltiske harpe som omdrejningspunkt og som akkompagnement til sangen og historierne.

Mariann Mikkelsen er en ung sanger, musiker og performer med et alsidigt repertoire – lige fra opera og musical til folkemusik og danske viser. Hun blev bachelor sommeren 2016 i klassisk sopran fra Det Jyske Musikkonservatorium ved Bodil Øland, og er nu kandidatstuderende samme sted.

I studietiden har hun medvirket i forskellige musical- og operaopsætninger og givet koncerter for sang og keltisk harpe. Hun har bl.a. været sopransolist i Brahms Requiem (Musikvidenskab AU), og sunget partierne Dugfeen/Ole Lukøje i “Hans og Grethe”, medvirket i flere musicals, været sopransolist i Faurés ’Requiem’ (Randers Bykor), Händels ’Messias’ og i Brahms’ ’Ein Deutches Requiem’ samt med Randers Kammerorkester i deres koncert ’Unge Synger Opera’.

I 2015 medvirkede hun sammen med Korby Randers kor i ”Guds gøgler” om Frans af Assisi. Når chancen har budt sig, har hun medvirket i flere filmprojekter med landsdelsorkestrene Odense-, Aalborg-, og Aarhus Symfoniorkester. Derudover er hun ansat i Sct. Pauls Cantori i Aarhus og deltager både i større projekter og til almindelige højmesser.

Glæd dig til de keltiske toner ved Mariann Mikkelsen, som lover en smuk og anderledes lyd understreget af hendes harpe. Billetsalg ved dørene, som åbner kl. 18.45. Entré: 50 kr.

Kommentarer