Assentoft

Katrine Bille på toppen ved ELRO Dage i Assentoft

SIF Assentoft havde i samarbejde med ELRO dagene den store glæde at kunne tage imod 140 børn og voksne til koncert med Katrine Bille fra Ramasjang.

Kl. 13.30 åbnede dørene og centerleder Inge Råby fra Assentoft Hallerne var klar med slush ice, slik og chips, som ventetiden kunne fordrives med. Kl. 14.00 gav salen den op for Katrine som leverede et fantastisk nærværende show.

Katrine Bille synger skønt og børnene blev inddraget undervejs i det 45 minutters flotte show. Undervejs konkurede bandet mod børnene om at gætte hvilke dyr Katrine sang om, stillingen endte 32-0 til børnene og sidste dyr var et dyr med lang snabel og store øre – Bandet gættede på en laks!!!! men det rigtige dyr var en elefant og med elefanten sikrede børnene sig sejren med 32-0.

Naturligvis blev der krævet ekstra nummer og det hele sluttede med “Meet and great” og selfiebilleder med Katrine Bille.

På SIF Assentoft vegne takker bestyrelsesmedlemmerne Kirstine Brask Brandt og Henning Jeppesen for den store opbakning til koncerten.

Kommentarer