Kultur og events

Julen starter på mandag d. 10. november 2019 i Randers Storcenter

Julen starter i Randers Storcenter i uge 46, hvor kan du opleve årets juleudstilling, som lægger op til masser af eventyrlige tanker med nye nisser på besøg.

I årets juleudstillingen har de mekaniske alle navne og en historie, og igen i år kan du få et GRATIS nissehæfte, så du kan læse om de forskellige nisser – og lave sjove nisse-opgaver.

I udstillingen er der igen år en mini bio hvor børnene kan tage et hvil imellem julegaveindkøbene.

Julemanden ankommer lørdag d. 16. november kl. 10
Julemanden besøger hver weekend op til jul Randers Storcenter, og første gang er lørdag d. 16. november. Her ankommer han med hans store Nisseorkester og laver juleoptog rundt i centeret, og afslutter med dans omkring juletræet.

Han har naturligvis godter med, og er efter dansen klar til en snak, og måske allerede nu er du klar til at bytte din sut for en bamse.

Vil du med i hans juleoptog flere gange, så starter han hver SØNDAG op til jul kl. 10 på Centertorvet sammen med sit nisseorkester. Se hans tider i centret herunder.

Julehygge og underholdning frem til jul
Hver dag op til jul vil centret holde åbent, og det samme med årets juleudstilling. I weekenderne føjes der så yderligere events til: alt lige fra smagsprøver på julelækkerier, kagepyntning, korsang og besøg af ægte rensdyr.

Alt sammen for at gøre oplevelsen i Randers Storcenter i hele julen – mere hyggelig.

Centrets populære Ønsketræ, som tilgodeser børn i lokalområdet, som bla. er placeret uden for deres hjem i julen, finder du på Centertorvet. Her kan du tage en af børnenes kuverter – og opfylde et af deres ønsker.

Kommentarer