Over Romalt

Julebanko i Romalt aktivitetshal

Julebanko – det årlige kæmpe sponsor-bankospil, tors. den 21. november kl. 19:00.

Romalt Kultur- og Forsamlingshus flytter det årlige sponsor-bankospil til Romalt aktivitetshal, da der de sidste par år har været spillere som ikke kunne få plads. Med flytning af spillet til hallen er der plads til dobbelt så mange bankospillere. Med 350 pladser kan alle have mulighed for at deltage!

Flytningen til hallen fejret vi ved at smide 3 kæmpegevinster på bankospillet: 1 spil om 1 ”55” farve tv værdi kr. 3,000, samt 2 spil hvor gevinsten er kr. 1.000 pr. spil. Med disse fine gevinster forventes der rigtig godt besøg!

Dørene åbnes kl. 17:30. Ud fra sidste års erfaringer så anbefales det, at man kommer i god tid for at få pladser så man kan sidde sammen.

I samarbejde med Caféen i aktivitetshallen er det nu muligt at nyde aftensmaden i caféen på bankoaftenen, fra kl. 17.00, og samtidig bruge ventetiden på at nyde aftensmaden. Der serveres kamsteg m/hvid og brune kartofler m/agurkesalat, asier og agurkesalat, til kun kr. 69,00. Bestilling af skal ske forinden på tlf. 51307624, senest tirsdag den 19. nov. kl. 20.00

Overskuddet ved bankospillet går til forbedringer og fornyelser i Romalt Kultur- og Forsamlingshus.

Kommentarer