Dronningborg

Indvielse af Aktivitetscenter Randers

Foto: Google maps

Efter næsten halvandet år med ombygning indvendigt og udvendigt bliver Aktivitetscenter Randers (tidligere Dronningborg Aktivitetscenter) indviet torsdag d. 28. februar fra kl. 12.30 til 14.30.

Det er et helt nyrenoveret aktivitetscenter, der nu slår dørene op for borgerne på handicapområdet i Randers Kommune. Her vil de mange daglige brugere kunne deltage i mange forskellige aktiviteter, som kan være alt fra at lave mad, strikke, sy, tegne og synge til cykel- og gåture, spille hockey og andre boldspil i gymnastiksalen. For blot at nævne nogle af aktiviteterne.

Formålet med ombygningen er at skabe rammerne for et aktivitetscenter, hvor borgerne har mulighed for at deltage i mange forskellige forløb og aktiviteter i grupper og individuelt ud fra deres interesser. Det nye aktivitetscenter åbner for både visiterede og uvisiterede tilbud, hvor borgere med handicap, deres pårørende og andre borgere kan mødes.

Nye bygninger indbyder til samarbejde
Med ombygningen er der samtidig åbnet for, at frivillige organisationer, foreninger og andre kan låne lokalerne til aktiviteter for handicappede. Aktivitetscenter Randers er et vigtigt omdrejningspunkt i handicapplanen, og skaber rammerne for samarbejde mellem Randers Kommune og foreningerne i Danske Handicaporganisationer.

Der er skabt en helt ny hovedindgang i form af en let glastilbygning, som sammen med et loungeområde inviterer borgerne indenfor. Herudover er resten af bygningen restaureret og moderniseret. Der er skabt nye hvilerum, hvor brugerne kan trække sig tilbage, mens der er lagt stor vægt på at opretholde gode og funktionelle aktivitets- og grupperum. Samtidig er tilgængeligheden øget med nye handicaptoiletter og ny elevator. Ombygningen har kostet 10,5 millioner kroner.

Kommentarer