Kultur

Hver tredje bruger under et kvarter på aftensmaden

Mere end hver tredje østjyde bruger under et kvarter på at lave aftensmad i hverdagen. Imerco og Imerco Home i Randers vil hjælpe byens indbyggere til at genfinde passionen for madlavning og inviterer derfor til køkkendage i uge 45.

Rugbrødsmadder, simple pastaretter, takeaway eller opvarmet mad fra frost. Det skal gå stærkt, når østjyderne er i køkkenet. Ifølge nye tal, som Madkulturen har trukket på vegne af Imerco, bruger 42 procent af østjyderne under 15 minutter på aftensmaden i hverdagen.

Hos Imerco og Imerco Home-butikkerne i Randers vil man hjælpe byens indbyggere med at genfinde passionen for madlavning, og derfor inviterer butikkerne til køkkendage fra mandag den 4. november og resten af uge 45. Her kan både erfarne og nybegyndere få gode råd til det rigtige udstyr, finde gode tilbud og se den nye køkkenkollektion fra Timm Vladimir, der netop har fokus på at gøre hverdagens madlavning nem at gå til.

– Et hjemmelavet aftensmåltid er jo oftest det sundeste valg, men det kan måske føles uoverskueligt at gå til for mange. Derfor holder vi de her køkkendage, hvor vi viser nemmere genveje, fortæller Ann Britt Sander Bakmand, butikschef i Imerco Home i Randers Storcenter.

Hos Imerco og Imerco Home i Randers mærker de dog ikke en nedgang i salget af køkkenudstyr, selvom østjyderne bruger mindre tid på madlavningen. Faktisk er salget af køkkenudstyr steget med 10 procent på bare et år, og ifølge Ann Britt Sander Bakmand skyldes det, at flere går op i køkkenudstyr og mere avancerede køkkengadgets – og gerne vil betale for, at udstyret er i høj kvalitet.

Kommentarer