Kultur og events

Hornbæks ny stadion er klar til åbning

De nye kunstgræsbaner på Ny Volkswagen Park ved Hornbæk Idræt & KulturCenter er klar til at blive taget i brug. Åbningsdag er lørdag den 23. november. Foto: Kurt Helge.

Så er Ny Volkswagen Park ved Hornbæk Idræt & KulturCenter klar til at blive taget i brug. De nye kunstgræsbaner er også er klar til vintertræningen, og lørdag 23. november spilles de første fodboldkampe på banerne.

Åbningsdagen byder på otte fodboldkampe, hvor ”hovedkampen” står mellem Hornbæk Sportsforenings serie 1-hold og et Randers FC-lederhold med bl.a. Thomas Thomasberg, Søren Pedersen, Ralf Pedersen, Rasmus Bertelsen, Mads Agesen og Jonas Kamper.

Forinden spilles der på to femmandsbaner seks kampe mellem hold fra HSH og IF Alliancen, der også kommer til at gøre brug af den nye kunstgræsbane. Første kamp på 11-mandsbanen kommer til at stå mellem HSFs piger og drengene fra HSFs U15-hold.

Der har været arbejdet hårdt i regn og blæst for at få Volkswagen Park på plads, men nu er anlægget så klar til brug. Udenomsfaciliteterne bærer dog fortsat præg af, at der er tale om en arbejdsplads, så publikum opfordres til at tage vandtæt fodtøj på.

Kampene på femmandsbanen spilles fra kl. 10.30 til 12. Første kamp på den store bane spilles kl. 11.30, og kampen mellem HSF og Randers FC spilles kl. 13.00.

Kommentarer