Fårup

Hawaii party på Fårup Ældrecenter

De Frivillige Krager inviterer igen til musikfest på Fårup Ældrecenter – i år med Hawaii-tema. Arkivfoto fra sidste år, hvor der var hatte-tema.

Når nu sommeren ikke har været den bedste, så må man jo selv gøre noget for at skabe den rigtige stemning til en sommerfest. Det gør de på Fårup Ældrecenter med et Hawaii-tema til årets musikfestival.

Så er det igen blevet tid til den årlige Musikfestival på Fårup Ældrecenter, som afholdes 21. august af ”De frivillige Krager”. Igen i år skal der være et tema, og hvad er mere nærliggende end Hawaii, synes De Frivillige Krage, som står bag arrangementet.

– Når sommeren og solen ikke er så villige her på vores himmelstrøg, så må vi selv skabe en sommerstemning, fortæller Kirsten Sørensen, som er med i gruppen af frivillige, der med dette og mange andre tiltag skaber liv på centret.

Lis & Per på programmet i Fårup

Lis-og-Per
Den populære duo, Lis & Per, underholder til musikfesten på Fårup Ældrecenter. Pressefoto

Der vil blive pyntet op med palmer og blomsterdækkede borde, og som underholdning får musikfestivalens gæster lejlighed til  at høre ikke mindre end Lis & Per samt Lars Lindberg.

Der bliver også rig mulighed for at bruge stemmebåndene og synge med på fællessang og at få rørt benene på dansegulvet. Det hele garneres med lækker mad fra grillen.

Alle er velkomne til at deltage i festivalen, som foregår klokken 14.00-19.00 på Fårup Ældrecenter. Deltagelse koster 150 kroner, og man kan tilmelde sig på telefon 89 15 24 80

Alt overskud går som alle de Frivillige Kragers arrangementer til at skabe glæde for beboerne på Fårup Ældrecenter.

 

Kommentarer