Fårup

FSI vinder topopgør efter lige kamp

FSI vandt 3-0 et topopgøret imod Nielstrup/Voldum efter en lige kamp.
FSI vandt topopgør imod Nielstrup/ Voldum IF på Fårup Stadion. På trods af et forholdsvis sikkert resultat på 3-0 var det en lige kamp, fortæller holdleder Frede Mortensen.
Kampen mellem FSI og Nielstrup/Voldum IF fandt sted mandag klokken 18:00. FSI vand kampen 3-0 med tre mål i anden halvleg.

Holdleder Frede Mortensen fortæller:

Topopgøret var meget lige og begge hold kunne godt have scoret nogle mål i starten. Spillet bølgede frem og tilbage i første halvleg, som sluttede 0-0.

Men i anden halvleg tog Morten “raket” Løvendal et ordentligt ryk og trak uden om gæsternes målmand og scorede et godt mål til 1-0.
Raketten scorede også de sidste to mål til 2-0 og 3-0 og fuldendte dermed et ægte hattrick.
Det var en meget positiv indsats af alle FSI spillere, der kæmpede bagpartiet ud af bukserne. NVIF var som bekendt det hold, FSI tabte finalen til i foråret.”
FSI kan nu sole sig på førstepladsen i hele vinterpausen frem til den 10. april, hvor FSI iThorsager møder nr. 3 TRIF.