Fårup

FSI og Purhus delte point i serie 4, pulje 61

Fårup Stadion lørdag den 8. april kl. 13.00 – Turneringskamp – serie 4 – pulje 61

Resultatet: FSI – Purhus IF 1 – 1 (0-1 ved pausen)

Allerede efter fire minutter viste FSI sig fra sin gæstfrie side ved at forære PIF et mål til føring 0-1. Arvydas Rekus var alene igennem midt i halvlegen men forsøget sad lige på målmanden. En ellers kedelig første halvleg sluttede med et gult kort til PIF.

FSI angreb fra anden halvlegs start, og allerede i første minut kunne Arvydas Rekus have udlignet men bolden ved siden af mål. Straks efter havde Jim Holst to forsøg, hvoraf det sidste blev pareret op over overliggeren.

Efter 19 min. fik PIF sit andet gule kort for frispark mod Arvydas Rekus., og 14. min. senere faldt det tredje gule kort til PIF for frispark mod Rasmus Thomsen.

Syv min. før tid trak Arvydas Rekus igennem i venstre side og sendte et hårdt skud på tværs af banen, og en PIF-spiller var så uheldig at sende bolden i eget net til udligning 1-1.

Tre min. før tid blev PIF´s fjerde gule kort ombyttet til et rødt af dommer Jørgen Estrup.

FSi havde bolden mest men for mange fejlafleveringer og manglende skarphed betød, at FSI satte yderligere to points til.

Skærtorsdag spiller FSI ude mod Mariager IK.

2 kampe * 1 point * Målscore: 3 – 5

Dette er en foreningsnyhed indsendt af FSI. Du kan også indsende nyheder under INDSEND NYHED i topmenu.