Kultur og events

Frokostjazz blev en succes

For første gang har Jazzens Venner i Randers budt til frokostjazz, og det blev en succes.

37 af 40 pladser blev besat, så derfor indbyder den lokale jazzklub til endnu en omgang jazzmusik og smørrebrød. Det bliver lørdag 24. oktober på Underværket. På scenen står tre musikalske sprællemænd, der i hæsblæsende tempo med stor underholdningsværdi spiller bl.a. dansk swing og New Orleans-fortolkninger.

Jumpin’ Jacks er årets koncertsensation og møder med et musikalsk festfyrværkeri af New Orleans-jazz, blues, rockabilly og swingende fortolkninger af kendte danske sange. Denne trio er opstået på trods af og i trods mod corona-tiden. Jumpin’ Jacks er uden tvivl det band, der har spillet flest koncert i Danmark i sommermånederne, og publikum har fået et stor musikalsk oplevelse, uanset om trioen har spillet i gågaden, i en butikcenter eller i en koncertsal. Det er festlig musik serveret med en energi uden lige.

Thomas Valther synger og spiller kontrabas. Bo Møller spiller guitar, og Søren Pedersen sidder bag trommerne. Man vil genkende det meste af repertoiret, men indpakningen er ny og særdeles sprudlende.

Kommentarer