Randers By

FrivilligBørs klar til 2018 udgave på UnderVærket

Se video nederst i artiklen med invitation fra Louise Brown til FrivilligBørs 2018.

Onsdag den 21. november inviterer Frivilligværket til FrivilligBørs 2018 i UnderVærkets hyggelige gade. Arrangementet samler foreninger, organisationer, kommunale institutioner og virksomheder på en aktiv markedsplads, hvor parterne bytter tjenester på kryds og tværs.

Ofte er vi ikke bevidste om, at andre mennesker måske har brug for noget af det vi selv kan. Og på den anden side ved vi ikke, hvor vi kan få hjælp til en udfordring.

Det kan FrivilligBørs være med til at lave om på. Her kan man nemlig efterspørge og tilbyde alt fra lokaler og materialer til foredrag, kurser og sparring. Stort alt er muligt – bare det er baseret på frivillige kræfter.

– Vi vil med Frivilligbørsen, gerne skabe et større fokus på de lokale ressourcer, der er her i Randers. Vi oplever ofte, at nogle foreninger lige står og mangler lidt hjælp til et eller andet, og samtidig er der andre, der har ressourcer at byde ind med. Dem vil vi gerne bringe sammen, for vi ved, at Frivilligbørsen styrker det aktive medborgerskab og samarbejde blandt lokale aktører, udtaler Louise Brown, daglig leder af Frivilligværket.

FrivilligBørs Randers 2018 foregår onsdag den 21. november kl. 16.30 – 18.30 på UnderVærket.

Tilmeld dig selv eller din forening her

 

Kommentarer