Debat og politik

Formand om DF-drama: Normalt, så ryger man ud af partiet

Frank Nørgaard mener ikke, at der bør være diskussioner i pressen om, hvad der er foregået. Han vil kontakte DF hovedbestyrelse for at finde ud, hvad der skal ske med de fire lokale bestyrelsesmedlemmer, der har valgt at gå af i protest imod byrådsgruppen.   

– Normalt er det sådan, at hvis man går i pressen og kritiserer sit partis byråds-, folketings- eller regionsrådsmedlemmer, så ryger man ud af partiet.

Sådan siger formand for Dansk Folkeparti i Randers, Frank Nørgaard, ifølge mediet Randersidag, efter fire bestyrelsesmedlemmer mandag valgte at gå af og smække døren i protest imod Dansk Folkepartis byrådsgruppe.

“Dårlige arbejdsbetingelser”

I en pressemeddelelse underskrevet af Lars Krogsdorf, Pia Nyholm, Nini Kristensen og Kenneth Troelsen, står der blandt andet således om, hvordan de har oplevet samarbejdet med byrådsgruppen bestående af Frank Nørgaard, Morten Grosbøl og Susanne Nielsen.

“Byrådsgruppen har igennem lang tid skabt dårlige arbejdsbetingelser for lokalforeningens bestyrelse. De har gentagne gange taget bestyrelsesmedlemmer som gidsel for byrådsgruppens personlige meninger, og de har længe udsat dele af bestyrelsen samt medlemmer, for injurierende angreb og beskyldninger, både i lukkede og offentlige fora”.

Læs hele pressemeddelelsen

Afviser injurierende angreb

– At de går til pressen må de jo selv om, men jeg synes ikke, at vi skal have en stor diskussion i pressen om, hvad der er foregået, siger Frank Nørgaard, som til Randersidag afviser, at byrådsgruppen har udsat bestyrelsesmedlemmerne for injurierende angreb og beskyldninger. Derimod er der afholdt møder, hvor byrådsgruppen har appelleret til samarbejde:

– Det sidste halvandet til to år har vi fra byrådsgruppens side forsøgt at få bestyrelsen med til at være aktive i forhold til den politik, vi fører i Randers kommune. Vi vil gerne have respons på det, som vi laver, og input til sager, som vi skal arbejde med. Men det har de ikke været interesseret i,  siger han.

Kommentarer