Langå

Forårsmarked i Langå blev et tilløbsstykke

Foto: Privatfoto.

Gruspladsen ved Byparken i Langå var omdrejningspunkt for hygge, handel, snak, leg og aktivitet, da Foreningen Marked & K i går lørdag den 21. april afholdte sit årligt tilbagevendende forårsmarked.

– Vi er fantastisk glade for den overvældende opbakning, vi har fået fra hele byen og oplandet, både fra alle besøgende og stadeholderne på markedet, udtaler Inger Velling Brorsen fra Marked & K.

Hun fortæller videre, at foreningen er særligt taknemmelige for den store hjælp, som kommer fra frivillige i dagene op til og på selve markedsdagen. De frivillige spænder vidt fra privatpersoner til lokale entreprenører og folkene bag musikforeningen Station K.

– Uden deres hjælpevillighed havde et så stort arrangement været umuligt, siger Inger Brosen.

Et af dagens populære arrangementer var eventyrfortælling af teatergruppen “For 117 gang”, hvilket var en stor succes, for både børn og voksne.

– I Langå er det så fantastisk, at vi samles og hjælper hinanden. Markedet løfter sig til en event for alle, med plads til alle. Vi tager nu en puster, inden vi afholder loppemarked samme sted søndag d. 27 maj, til et knap så stort, men mindst lige så hyggeligt arrangement, slutter Inger Velling Brorsen

Foreningen består af vi fire frivillige kvinder; Helle Schmidt, Line Munkholm Hansen, Camilla Meyer Bärnholt og Inger Velling Brorsen.

Se annoncering af forårsmarkedet her

Kommentarer