Gassum

Flot sæson i PIF’s bordtennisafdeling

Simon Jespersen og Tobias Brøndum i kæmper og opretholder deres succeser i en god sæson i Purhus Idrætsforening (PIF). Fremsendt foto

Purhus Idrætsforenings bordtennisafdeling kan se tilbage på en sæson med stor sportslig succes – med mange sejre og spændende kampe.

De to 25-årige stortalenter Simon Jespersen og Tobias Brøndum, der spiller på førsteholdet, har haft en fantastisk god sæson. I serie 2 spillede de mod hold fra hele Nordjylland, hvor den afgørende kamp om 3. pladsen og om at bevare placeringen i serie 2, blev spillet mod Hjallerup.

Efter at have spillet kampe på både ude- og hjemmebane, blev resultatet 11-9 til Purhus, som dermed indkasserede en sejr med kamp til stregen.

Andetholdet, hvor Dan Hvid på 19 år og Kasper Precht på 17 år spiller, vandt suverænt serie 3 og var ubesejrede i 8 kampe.

Dan og Kasper har begge fået deres helt store gennembrud i år. Ud af 31 spillere blev Dan nummer 1 på topscorerlisten med 22 sejre i 24 kampe.

De gamle kan også

På begge hold var to gamle veteranspillere blevet valgt som trediemand. Simon Jespersen havde taget sin far, Ejnar Jespersen, med på førsteholdet, og Ole Balslev, der er træner for Dan Hvid og Kasper Precht, var med på andetholdet.

Dan Hvids gamle far, John Herlev, ville ikke stå tilbage for sin søn og spillede på tredieholdet, hvor han blev nummer 2 i serie 4 samt overraskende også bedste mand på holdet foran Ole Søby og Iwan Hoeg.

Purhus juniorhold blev nummer 2 i indledende turnering, og i de afsluttende kampe om Det Jyske Mesterskab for juniorhold vandt holdet en flot bronzemedalje. De dygtige juniorer er Christian Larsen, Simon Sørensen og Kasper Klausen.

Sidst men ikke mindst var 2 spillere med til DGI`s landsmesterskaber i Vejen, hvor det gik de to rigtigt godt. Kasper Precht vandt guld i hold, samt sølv i double og Birgitte Bach tog 4 guldmedaljer med sig hjem.

Kommentarer