Dronningborg

Flet pilegrene til små træer og dekorative opsatser

Randers Bibliotek Øst i Dronningborg inviterer traditionen tro til TorsdagsTræf med pileflet den 14. marts 2019 kl. 16-18.

Pil og blomster i krukker og vaser er temaet for TorsdagsTræf i marts.
De friske pilegrene ligger klar. De skal flettes til små dekorative træer, som kan slå rod og vokse i haven eller i en krukke! Pilegrenene kan også formes til dekorative opsatser for blomster eller seværdige ting. Margit Halkjær Kristensen har for 13. gang pakket tasken med friske pilegrene, sakse, tænger og ståltråd for at give gode råd om pilefletning i biblioteket i Dronningborg. En lille udstilling af pileflettede ting og sager er også at finde i biblioteket.

Tag en krukke med jord eller anden beholder med til TorsdagsTræf, hvis du vil flette små træer! For et beskedent beløb kan pilegrene købes til “prøv selv” aktiviteter. Margit Halkjær Kristensen medbringer forskellige modeller til inspiration, og hun vejleder i hvordan fletningen og formningen foregår. Bøgerne om pileflet er fundet frem. De er klar til at bladre i, og de kan lånes med hjem. Få en god snak om kreative ideer og fine tips over en kop kaffe eller te!

Frivillige og medarbejdere i Randers Bibliotek Øst i Dronningborg byder inden for i biblioteket til hobbyaktiviteter og en kop kaffe eller te. Læs mere på www.randersbib.dk – Det Sker – Randers Bibliotek Øst.

På gensyn til TorsdagsTræf med pileflet den 14. marts kl. 16.00 på dit bibliotek

Kommentarer