Randers midtby

Exit 2018 kommer i denne uge!

Affaldsmagasinet lander i uge 2 i din postkasse. Pressefoto

Det nye nummer af affaldsmagasinet Exit lander snart i din postkasse. Det er som altid fyldt med praktiske oplysninger, gode råd og spændende læsning om affald og lokale kræfter, der flytter grænserne for genbrug af plastik.

Traditionen tro starter Affaldskontoret ved Randers Kommune året med at udgive affaldsmagasinet Exit. Bladet byder som altid på en blanding af praktiske oplysninger og artikler om, hvad der rører sig i Randers Kommune og den store verden. På affaldsområdet selvfølgelig.

– Borgerne i hele kommunen er rigtig gode til at sortere deres affald, og vi kan mærke, at der er stor interesse for genbrug og sortering. Den interesse vil vi selvfølgelig gerne være med til at stimulere, forklarer Jørgen Niemann Jensen, sektionsleder ved Affaldskontoret.

De praktiske oplysninger og kalenderen i bladet gør, at mange har det liggende året ud. Men der er også både inspiration til gør-det-selv-folk og børnefamilier, og som altid kan man også finde de mere dybdegående forklaringer til dem, der gerne vil have alle detaljer med.

– I år kan man læse et højaktuelt tema om plastik, og hvorfor det er så vigtigt, at man forholder sig til og gør noget ved de store mængder af plastik i hverdagen. Og heldigvis kan vi fortælle en rigtig god historie fra vores eget lokalområde, hvor samarbejdet mellem lokale plastvirksomheder giver nye helt muligheder, fortæller Jørgen Niemann Jensen.

Holde øje med postkassen i uge 2. Har man sagt ‘Nej tak’ til reklamer og gratisaviser, kan man hente et eksemplar her:

  • Borgerservice
  • Genbrugspladserne
  • Kundecenteret i Miljø og Teknik
  • Biblioteker og bogbus

Den digitale version findes på www.affald.randers.dk

Kommentarer