Assentoft

Ensomme unge rykker sammen i Randers

Ventilen er en frivillig organisation, der hjælper ensomme unge til at finde en vej ind i fællesskabet. Foto: komsammen.ventilen.dk

Er du mellem 15 og 30 år, bor du i Randers eler omeng, er du ensom, eller gerne vil have nye venner og bekendte – så er der hjælp at hente i et nyt fællesskab i randers.

Madlavning og let motion skal danne grobund for nye relationer, fordi mad er sjovere at lave, hvis man er i selskab med andre. Det samme gælder for motion.

Det er baggrunden for at Ventilen i Randers har lavet et tilbud for unge, der ønsker at lave sund mad og dyrke let motion sammen med andre. KOMsammen hedder tilbuddet.

Ventilen er en frivillig organisation, der hjælper ensomme unge til at finde en vej ind i fællesskabet. Ventilen står bag 15 mødesteder fordelt i hele Danmark og fem KOMsammen-tilbud.

Ugentligt møde

KOMsammen-tilbuddet er et ugentligt møde, hvor unge kan mødes og lave aktiviteter, der kan danne grobund for trygge relationer og hyggeligt samvær på et niveau, hvor alle kan være med.

Formålet er hverken er at få de unge til at tabe sig eller komme i god form. Der kræves ingen forudsætninger for at starte. Man skal bare have lyst til at røre sig sammen med andre.

Der er reception for projektet den 12. september klokken 15.00-17.00 i Frivilligeværket på Kirketorvet 2A i Randers.

Vil du møde KOMsammen Randers?

Første gang du kommer i KOMsammen Randers, skal du komme kl. 17.30, hvor to frivillige, vil byde dig velkommen med en kort snak.

Kommentarer