Randers midtby

Ekstra – Ekstra – Ekstra – Formel 1 aften på Pakhuset

Interessen for Pakhusets Formel 1 aftner er så stor, at der nu er sat endnu en ekstra aften i kalenderen.

Pakhuset måtte hurtigt måtte melde udsolgt til arrangementerne den 12.og 13. marts, og nu er det lykkedes, at få de to TV- kommentatorerne racerkører John Nielsen og Jens Hansen til at tage en tredje aften, nemlig tirsdag den 5. marts.

Der er lagt op til en forrygende aften med de to veloplagte TV- kommentatorer. Begge de herrer, John Nielsen som den helt kompetente ekspert på området, og Jens Hansen som den vidende journalist og kommentator. Sammen skaber de Formel 1 magi.

Hvad er der af nye regler? Ændringer og forbedringer? Hvordan er de enkelte teams besat? Måske hører vi om de forskellige teams økonomi? Og hvad med Kevin Magnussens nuværende situation og hans fremtid?

Der er til stadighed stor fokus på Formel 1 sporten – der byder på store udfordringer, såvel af teknisk som økonomisk karakter.

Formel 1 forretningen er kæmpe stor med budgetter, der måles i milliarder af kroner, de kan inddeles i tre grupper, nemlig: De rige, de forholdsvis sikre teams, og så de fattige teams, sidstnævnte kan måske løbe ind i økonomiske problemer i løbet af året.

Aftenen starter med spisning – stegt flæsk med persillesovs, selvfølgelig med kartofler og rødbeder – hvorefter John Nielsen og Jens Hansen går på scenen og fortæller om sæson 2019. Der er masser af spørgsmål, som de 2 herrer sikkert vil komme ind på!

Se mere og bestil billetter på www.pakhuset.net – eller tlf. 86 41 54 58

Kommentarer