Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tamra Rosanes Julekoncer

Afholdes torsdag 5. december 2019 kl. 19:30 - 21:30

Begivenhed Navigation

Tamra Rosanes med band i Øster Bjerregrav Kirke

Kirkekoncert i Bjerregrav Kirke med Tamra Rosanes og band torsdag d. 5. december kl. 19.30. Billetsalg til 100 kr i Bjerregrav Brugs. Det er først til mølle.
Lad Tamra Rosanes synge julen ind med ”Silent Night”, ”Oh Come All ye Faithful”, ”Go Tell it on the Mountain” og nyere sange som ”Winter Wonderland”.

Den amerikansk-danske countrysanger Tamra Rosanes fortolker med sin funklende stemme julens salmer og sange, gospel, spirituals og traditionelle amerikanske folkesange samt egne sange, så publikum – uanset vejret – vil gå fra koncerten med varme i hjerterne og være i den helt rette julestemning.

Tamra er født og opvokset i USA, men flyttede til Danmark i 1972. Her startede hun som folkesanger, og op igennem 1970’erne og 1980’erne var hun med i forskellige grupper bl.a. Flair (med Sanne Salomonsen) og The Pack, og som korsanger for bl.a. Thomas Helmig, desuden har hun medvirket på 500 plader som korsanger. I starten af 1990’erne tog countrykarrieren for alvor fart med flere stærke albummer, Grammyer og guldplader. Tamra var producer og en tredje del af supergruppen Cowgirls i 2002 med Sanne Salomonsen og Lis Sørensen.

I alt er det blevet til 13 solo cd’er med amerikansk musik, og herudover har Tamra Rosanes skrevet musik og tekster til og med en lang række andre kunstnere så som Niels Lan Doky, Maria Montell, Bamse, Nanna og Lene Siel.

Nu gælder det julens sange, som hun fortolker med varme og den skønhed, som julen fortjener.

”EN AFTEN SOM VIL BLIVE HUSKET. Tamra Rosanes sang sig ind i julehjerterne hos tilhørerne, og guitaristen Lars Krarup flettede med i et fint akkompagnement. Publikum ville ikke uden videre give slip på Tamra Rosanes, så det blev til to ekstranumre og stående bifald. En stor musikalsk oplevelse i Mårslet Kirke.”

Tamra Rosanes akkompagnerer sig selv på guitar. Derudover medvirker guitaristen Lars Krarup.

Dato

Tor. d. 5. december 2019, kl. 19.30.

Pris

Entré: 100 kr

Tid

Dato:
torsdag 5. december 2019
Tidspunkt:
19:30 - 21:30

Sted

Øster bjerregrav Kirke
Kirkevej 11
Randers, 8920
+ Google Maps

Alle arrangementer