Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Indvielse af Hyænesletten – før isen kom

Afholdes 27. juni kl. 10:00 - 17:00

NATURENS CHUCK NORRIS

Vi glæder os som et lille barn til at tage dig med på en rejse ind i den plettede hyænes forunderlige verden, når vi åbner ”Hyænesletten – før isen kom” den 27. juni 2020.

Den plettede hyæne bliver ofte portrætteret som en fej, skruppelløs skabning uden alt for mange brikker at rykke rundt med – du har nok set Løvernes Konge, ikke?!! Men er den nu også det? Nej, tvært imod!

Bag hyænens brogede ry gemmer sig et toptunet rovdyr med en råstyrke, udholdenhed og intellekt som ikke mange andre. Dét, vi ofte tolker som brutalt og koldblodigt, er i virkeligheden drønsmarte tilpasninger, der sikrer, at kun den allerstærkeste overlever.

Og snart kan du opleve denne ”Naturens Chuck Norris” på klos hold i Randers Regnskov.

EN DEL AF TIDSREJSEN

”Hyænesletten – før isen kom” er første step af den kæmpestore nyhed Tidsrejsen, der med støtte fra Nordea-fonden åbner i 2021.

Tidsrejsen tager dig med på opdagelse gennem fem fantastiske landskaber med dyr og planter, der hver især repræsenterer en bestemt periode i dansk naturhistorie. Men hvordan passer den plettede hyæne ind i det billede?

Det kommer måske bag på mange, men den plettede hyæne levede faktisk i Europa engang men gør det ikke længere. Hvorfor, er man ikke helt sikker på.

Læs mere her.

Tid

Dato:
27. juni
Tidspunkt:
10:00 - 17:00

Sted

Randers Regnskov
Tørvebryggen 11
Randers, 8900 Denmark
+ Google Maps
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Alle arrangementer