Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dødsdansen

Afholdes tirsdag 3. december 2019 kl. 19:30 - 21:30

Store Sal kl. 19.30 Teateroptakt i Koncertsalen kl. 18.00 Arrangør: Randers Teaterforening Teateroptakt i Koncertsalen kl. 18.00 – 18.30

Dødsdansen – en lidelsesfyldt runddans med døden som endeligt – er den morbide metafor, som svenske August Strindberg brugte til at beskrive ægteskabet i sin hyldede, mesterlige teaterforestilling. Oplev Waage Sandø, Pia Jondal og Frank Rubæk i intrige-rigt trekantsdrama.

Sidst Waage Sandø, Pia Jondal og Frank Rubæk var på scenen sammen, var det i forestillingen ‘Indenfor Murene’, der i 2018 blev kåret til ‘Årets Forestilling’ af Danmarks Teaterforeninger. Nu er den hyldede trio klar til igen at stå sammen på scenen – denne gang i det mesterlige teaterstykke ‘Dødsdansen’ fra 1901 skrevet af de svenske dramatiker August Strindberg.

Edgar (Waage Sandø) og Alice (Pia Jondal) bor isoleret ved havet og står over for at fejre sølvbryllup. Men der hænger et uvejr over ægteskabet, bølgerne går højt og oftest lyner og tordner parret mod hinanden med hån og tilsvining. Edgar er militærmand og Alice er skuespillerinde, og ingen af dem har haft synderlig succes med de karrierevalg eller med pengesager. Følelsen af urealiseret potentiale og frustration samt seksuel tiltrækning, had og selv-had gør dialogen mellem den perfid og ondskabsfuld.

Dato

Tir. d. 3. december 2019, kl. 19.30.

Pris

Entré: 290 kr + evt. gebyr

Tid

Dato:
tirsdag 3. december 2019
Tidspunkt:
19:30 - 21:30

Sted

Værket
Sv. Dalsgaards Plads
Randers, 8900
+ Google Maps
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Alle arrangementer