Kultur og events

Der spilles dansk på Randers Bibliotek

Laura Illeborg giver koncert i Kulturhuset onsdag den 28. oktober. Inden koncerten er der oplæg om tre kvindelige forbilleder fra Randers.

I uge 44 er det tid til Spil Dansk 2020. På Randers Bibliotek vil der være en bred vifte af gode musikoplevelser i løbet af ugen.

På Randers Bibliotek glæder vi os til at invitere jer til at fejre dansk musik i uge 44. Spil Dansk 2020 er Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Vi har i år et spændende program med noget for enhver smag.

Søndag den 25. oktober klokken 16 er der fællessang med operasanger og skuespiller Joachim Knop og pianist og komponist Nikolaj Bentzon. De to tager tilhøreren ud på en rundrejse i den danske sangskats mange forgreninger med særligt fokus på fædrelandssange.

Tirsdag den 26. oktober klokken 16 er der en særlig Spil Dansk-udgave af bibliotekets Klub Klassisk. Her vil musikformidler Mik Stegger give en introduktion til nogle mindre kendte danske komponister fra den klassiske verden.

Onsdag den 28. oktober klokken 17 vil Laura Illeborg holde koncert i Kulturhuset, og som opvarmning vil der være oplæg om fantastiske kvinder med særlig tilknytning til Randers. Billedhuggeren Helen Schou, forfatteren Karin Michaelis og kvindesagsforkæmperen Pauline Worm. Husk at købe billet på randersbib.dk

Torsdag den 29. oktober klokken 19 vil der være uropførelse, når Ensemble Pluma stiller skarpt på ‘den nordiske klang’ før og nu. Emseble Pluma består af yngre musikere fra den klassiske scene. De har bedt to nulevende komponister om at give et bud på lyden af det nordiske, og disse kompositioner vil opføres for første gang under koncerten.

Fredag den 30. oktober klokken 12 er der premiere på en særlig spil dansk version af podcasten Klangkammeret. Hvor vores musikformidler Mik Stegger forsøger at finde en symfoni, der er blevet væk. Find dette afsnit og mange flere på www.randersbib.dk/klangkammeret.

Der er flere arrangementer på både Randers Bibliotek og i hele Randers Kommune. Programmet kan ses på spildanskranders.dk

Kommentarer