Randers by

Debat: Appel til Socialdemokratiet

Af Mogens Nyholm, Frida Valbjørn Christensen, Kasper Fuhr Christensen, Bjarne Overmark og Charlotte Broman Mølbæk

Vi har gennem de seneste dage set, at nuværende og tidligere repræsentanter for de faglige organisationer har advaret om konsekvenserne af budgetforliget, der er indgået mellem Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti og Konservative. Konsekvenser, der betyder nedskæringer i vores kommunale velfærd og forringelser af de ansattes arbejdsmiljø.

Vi er enige med kritikerne!

Vi vil derfor gerne sende en sidste appel til Torben Hansen og Socialdemokratiet om at lytte til kritikken. Vi står klar til at hjælpe socialdemokraterne med at gennemføre et budget uden store nedskæringer.

Vi er klar til at trække i arbejdstøjet, hvis socialdemokraterne sammen med os, vil lave et budget, hvor velfærden og de ansattes arbejdsmiljø igen bliver prioriteret – gerne finansieret via den skattestigning, som socialdemokraterne tidligere har været fortalere for, og som de gik til valg på. Vi er kort sagt klar til at indgå i konstruktive forhandlinger uden ultimative krav.

Tiden er ikke til flere nedskæringer på vores velfærd. Tiden er ikke til at øge presset på de offentligt ansatte. Sammen kan vi løfte opgaven, hvis socialdemokraterne har viljen.

Kommentarer