Randers midtby

Smid tøjet i Water og Wellness på fredag

Water & Wellness i Randers holder i morgen d. 30. september Adam & Eva-aften. Her har du mulighed for at benytte Wellness-faciliteterne, som Gud har skabt dig og i  selskab med andre af begge køn.

Nøgenhed er for begge køn påkrævet mellem 18-22. Så hvis du leder efter at spice forholdet til konen eller manden lidt op, kan en Wellness-aften i Water og Wellness i Randers måske få varmen tilbage i kroppen og ægteskabet. Man skal være 15 år for at deltage, så det er helt og holdent en voksenaktivitet.

Selvom man intet tøj har på, er der rig mulighed for at holde varmen. Der vil være tændt for de fem forskellige saunaer, hvor temperaturen vil komme op mellem 50 – 100 grader.

På denne særlige dag afholdes der saunagus hver halve time. Her vil en speciel “gusmester” ved hjælp at typisk et håndklæde svinge aromatiske olier ud i den varme luft til velvære for stedets gæster.

Der vil også være mulighed for at gå i dampbad, slappe af på massagebriksene i varmtvandsbassinet, blive kølet af i koldtvandskaret eller i udendørsbassinet. Under besøget serveres der en lækker buffet i Lounge Caféen, hvor der vil være mulighed for at købe øl, vin, Cava og vand.

Adam & Eva dagen koster 325 kroner per person og indeholder:

– Adgang til wellnessafdelingen mellem klokken 18.00 og 22.00.
– Lækker buffet som serveres mellem klokken 18.30 – 19.30.

 

Kommentarer