Kultur og events

Cykelturistugen 2019 afholdes i Randers

Både medlemmer og ikke medlemmer i alle aldre er velkomne, når Cyklistforbundet inviterer til Cykelturistuge 2019 med skønne cykeludflugter hver dag. I år afholdes ugen fra den 21. -27. juli 2019 i den flotte natur omkring Randers.

Kineserne er vilde med den gamle hyggelige midtby i Randers – så meget, at de arbejder på at kopiere den i Kina 1:1 størrelse. Men de kan ikke kopiere den flotte natur omkring Randers, som alle deltagere i Cykelturistugen komme til at opleve.

I Cykelturistugen cykles der hver dag ud på arrangerede ture og det følges op med sociale arrangementer og foredrag. I år kommer deltagerne næppe på en cykeltur, hvor man ikke kommer til at opleve vand. Det kan være Danmarks eneste flod Gudenåen eller Randers Fjord, der netop er blevet naturpark. Og på turen nordpå, vil man opleve Mariager Fjord, Fussing Sø eller Glenstrup Sø, der inviterer til en dukkert, når solen skinner.

Randers City Camp, Hedevej 9, 8920 Randers bliver base for ugen. Der er muligheder for at ligge i telt eller bo i campingvogn eller hytte. Er man til mere komfort, er der blot 900 m til Fladbro Kro, og nær centrum ligger Randers Vandrehjem.

CykelTuristUgen arrangereres i et samarbejde mellem Cyklistforbundet, en lokalafdeling og et lokalområde i Danmark. Årets værter er Cyklistforbundet Randers.

For yderlige information om Cykelturistugen

Kontakt randers@cykelturistugen.dk eller Flemming Nielsen på tlf. 29 80 70 52

Kommentarer