Randers by

Byrådsmedlem Iben Sønderup udtræder af Beskæftigelsesudvalget

Iben Sønderup, byrådsmedlem (S) i Randers Kommune udtræder efter eget ønske af Beskæftigelsesudvalget med virkning fra 1. marts 2017.

– Mit ønske skyldes bestemt ikke, at jeg har været utilfreds med det samarbejde, vi har haft i udvalget, tværtimod, siger Iben Sønderup, og fortsætter:

– Jeg synes vi har haft et rigtig godt samarbejde. Tak til alle, både politikere og forvaltningsfolk, for det. Nej, mit ønske er alene begrundet i, at jeg nu er folketingskandidat. Det er et rigtigt stort arbejde at være folketingskandidat, og jeg ønsker at gøre arbejdet ordentligt. Jeg gør det for Randers, siger Iben Sønderup.

Iben Sønderup blev valgt som Socialdemokratiets folketingskandidat for Randers d. 31. oktober 2016.

Hendes plads i Beskæftigelsesudvalget varetages fremover af Torben Hansen (S).

Kommentarer