Stevnstrup

Brugsen i Stevnstrup åbner på lørdag

Brugsen i Stevnstrup åbner igen på lørdag klokken 7.30. Igen i dag deles gratis varer ud omkring middagstid.

“Vi er så glade i brugsen her til morgen” skriver uddeler Alex Bach på byens facebookside. Årsagen er, at der nu er sat tidspunkt på genåbningen, der finder sted allerede lørdag morgen. Efter Skadedyrsbekæmpelsens besøg onsdag, var det ellers usikkert, hvornår dagli’brugsen igen kunne åbne dørene for kunder. Selvom Skadedyrsbekæmpelsens hund intet fandt, skulle der gå et stykke tid, før der igen kunne sælges madvarer. Mistanken gik nemlig på mus, der altid kræver et roligt stykke tid, før de giver sig til kende.

Her til morgen skulle Fødevarestyrelsen tage stilling til, hvornår brugsen igen måtte åbne. Beskeden herfra blev altså, at butikken kunne åbne lørdag morgen klokken 7.30.

Frisk mad på lørdag

Brugsen i Stevnstrup har været lukket siden onsdag formiddag, efter man tirsdag fandt et hul i muren, der tydede på skadedyr. Men nu er butikken altså renset for mistanke.

Læs også http://randers.netavis.dk/brugsen-stevnstrup-lukket-mistanke-skadedyr/

Ligesom i går deles den mad, der ikke kan holdes sig, i dag gratis ud til butikkens kunder. Når dørene igen åbnes lørdag er alt mælk, brød og pålæg skiftet ud og derfor frisk. Fra åbningen til klokken 15.00 er der desuden mulighed for at købe sig en varm leverpostej med hjem.

Kommentarer