Kultur og events

Børn finder ud af træernes liv på Nordre Fælled

Et træ er ikke bare et træ. Natur og Ungdom vil give både børn og voksne en eftermiddag, hvor der er mulighed for at blive meget klogere på hvad et træ ”oplever” gennem et helt liv.

Træerne og livet i skoven har gennem tiden inspireret til mange fortællinger og eventyr. Natur og Ungdom arrangerer en tur rundt på Nordre Fælled i moderat tempo, hvor alle kan være med, og hvor man får noget at vide man garanteret ikke vidste på forhånd. Undervejs ses på forskellige træer, deres udseende, størrelse, alder, og hvilke dyr, der lever i og ved dem. Efter endt vandring er der i området ved Myretuen aktiviteter, hvor der bliver snittet figurer og andre ting i forskellig slags træ. Træ bliver også brugt til at lave et godt bål, så man selv kan lave lækre popkorn med særligt båludstyr, som man kan låne.

Det er Natur og Ungdom Randers som står for aktiviteten, hvor det er gratis at deltage. De børn der har fået mere blod på tanden efter flere naturoplevelser vil kunne blive skrevet op til at deltage i faste naturaktiviteter på Nordre Fælled efter sommerferien.

Mødested er ved Myretuen for enden af Jennumvej, lørdag 11. maj kl. 13-16.

Børn og voksne i alle aldre er velkomne.

Kommentarer