Randers midtby

Bilsælgere forkælede cyklister på vej på arbejde

Michael Kaysen fra Bilhuset Haldrup havde travlt med at uddele rundstykker til cyklisterne mandag morgen den 9. april.

Der var rift om de mange gratis rundstykker, som en flok ansatte fra Bilhuset Haldrup uddelte mandag morgen den 9. april til cyklister på vej til jobbet.

Bilsælgerne har i mange år deltaget i den landsdækkende kampagne “Vi cykler til arbejde, ” der ruller i maj måned. De vil gerne have mange flere med i kampagnen, og derfor forkælede de cyklisterne med frisk morgenbrød:

– Selv om vi er bilsælgere, går vi ind for både den firhjulede og tohjulede transport, fortalte Michael Kaysen, fra Bilhuset Haldrup.

Han er holdkaptajn for de ansatte i Bilhuset i forbindelse med kampagnen:

– Mine kollegaer er lette at motivere til at springe på cyklerne. Vi har mange interne konkurrencer kørende i maj måned. Det er derfor ekstra sjovt at gå på arbejde, fordi vi har en masse at snakke om i pauserne, siger Michael Kaysen.

Motion og service motiverer cyklister

Hanne Søgaard fra Uggelhuse var én af de mange cyklister, der fik morgenbrød med i cykelkurven:

– Det er sundt og godt for helbredet at cykle. Derfor tager jeg cyklen frem hvert forår og cykler 18 kilometer hver vej til jobbet cirka tre til fire dage om ugen. Selvom jeg cykler på en elcykel, får jeg masser af motion. Desuden har jeg på et år tabt 10 kilo, så jeg fortætter selvfølgelig med at cykle til arbejde, sagde Hanne Søgaard.

Hun var ikke den eneste af de mange cyklister mandag morgen, der var vild med at cykle til jobbet:

– Jeg cykler året rundt til og fra arbejde og værdsætter, når der er ekstra service til cyklisterne som for eksempel morgenbrød. Jeg er også meget tilfreds med den nye fodstøtte til cyklister i lyskrydset på Århusvej men kunne ønske, at der oftere var grønt for cyklister i lysregulerede vejkryds, forklarede Jette Søgaard.

Fakta

Den landsdækkende kampagne “Vi Cykler til Arbejde” ruller i hele maj måned 2018.

Det er nemt at tilmelde sig “Vi Cykler til Arbejde.” Man skal blot samle et hold af 4-16 kollegaer, og tilmelde sig på kampagnens website www.vcta.dk

Deltagerne kan vinde flotte landsdækkende præmier, ligesom Randers Cykelby støtter kampagnen med lokale præmier. De hold, der har flest cykeldage, kan vinde en kulturel oplevelse på Værket, middage på en restaurant og biografture.

Kommentarer