Randers midtby

Bilsælgere deler rundstykker ud til cyklister

De aktive bilsælgere går ind for både den firhjulede og den tohjulede transport , men i maj måned har de især fokus på den tohjulede til og fra fra jobbet. Det er direktør Lars Haldrup Petersen, der står yders til højre i billedet.

En flok cykelgale bilsælgere fra Bilhuset Haldrup i Randers står klar med rundstykker til friske cyklister mandag morgen den 9. april.

De aktive bilentusiaster deltager i den landsdækkende kampagne “Vi Cykler til Arbejde, “og de vil gerne have flere med i kampagnen: “Motion og cykling er sundt. Sunde mennesker lever længere og køber flere biler, så derfor er det jo vigtigt at bakke op om kampagnen,” siger Lars Haldrup Petersen, der er direktør i Bilhuset Haldrup i Randers.

Cykeltræf førte til læreplads i bilfirmaet

Kampagnen “Vi Cykler til Arbejde” ruller hvert år i maj måned på mange arbejdspladser i hele Danmark. Formålet med kampagnen er at få flere til at springe på jernhesten til jobbet. Bilhuset Haldrup har deltaget i kampagnen i flere år:

“Udover at det er sundt at cykle, er det også godt for trivslen og sammenholdet på arbejdspladsen at deltage cykelkampagnen. Vi har det ekstra sjovt sammen i maj, hvor vi stikker til hinanden og holder øje med, hvor mange kilometer vi hver især træder i pedalerne,” siger Lars Haldrup Petersen.

Han fortæller desuden, at han for et fire år siden deltog i et cykelløb i forbindelse med PostNord Danmark Rundt. Ved den lejlighed mødte han en ung cykelrytter, der også kunne lide biler:

“Vores tilfældige cykelmøde førte til en læreplads her i firmaet. Den unge cykelrytter er stadig ansat, og han er en fremragende bilsælger. Her går vi både ind for den tohjulede og den firhjulede transport,” siger Lars Haldrup Petersen.

Vil være de bedste

For at motivere flere til at springe på cyklerne i maj arrangerer bilhuset også interne konkurrencer blandt medarbejderne, hvor det handler om at cykle flest kilometer. Kilometerkonkurrencen resulterede sidste år i en flot tredjeplads blandt de hold, der cyklede flest kilometer i hele Randers Kommune:

” Vi er mange her i firmaet, der kan lide at konkurrere og dyste om at være blandt de bedste. Derfor giver vi den gas og træder i pedalerne både i weekender og i fritiden i maj måned, ” siger Michael Kaysen, der er holdkaptajn for de cykelgale bilsælgere.

Fakta

De cykelgale bilsælgere står klar til at dele rundstykker ud mandag morgen den 9. april fra klokken 07.30 til klokken 08.00. Eventen finder sted på stibroen ved cykeltælleren øst for Randersbro.

Den landsdækkende kampagne “Vi Cykler til Arbejde” ruller i hele maj måned 2018.

Det er nemt at tilmelde sig “Vi Cykler til Arbejde.” Man skal blot samle et hold af 4-16 kollegaer, og tilmelde sig på kampagnens website www.vcta.dk

Deltagerne kan vinde flotte landsdækkende præmier, ligesom Randers Cykelby støtter kampagnen med lokale præmier. De hold, der har flest cykeldage, kan vinde en kulturel oplevelse på Værket, middage på en restaurant og biografture.

 

Kommentarer