Randers by

Beboerne i Randers nord får nyt full service apotek

Beboere i Randers Nord kan se frem til et apotek i Føtex på Mariagervej. Arkivfoto

Snart er det slut med at tage på den helt store rundtur i Randers, hvis der står rundstykker, røde roser og receptpligtig medicin på din indkøbsseddel. For fra torsdag d. 28. juni kan du nemlig få det hele under samme tag – hos Føtex på Mariagervej 175.

Her åbner nemlig et nyt apotek i Føtex-varehuset, hvilket Føtex-varehuschef, Rolf Hansen, glæder sig til:

– I Føtex lægger vi stor vægt på at give kunderne god service. Førhen har vi kun haft mulighed for at sælge et begrænset udvalg af håndkøbsmedicin, og vi har ikke kunnet rådgive kunderne i valget eller brugen af medicinen. Nu får vi et full-service apotek med faguddannet personale og receptpligtig medicin, håndkøbsmedicin og det normale sortiment, du finder på apoteker. Det kommer helt klart vores kunder til gode. Det er god service, siger Bjørn Thorbjørner.

Han er apoteker og står bag åbningen af det nye apotek i Føtex på Mariagervej. Han og medarbejderne glæder sig også til at slå dørene op for kunderne:

– Det har længe været et brændende ønske for os at åbne et apotek i den nordlige del af Randers. Vi har i forvejen flere apoteker i byen og omegnen, og vi ser os selv som en aktiv del af Randers’ sundhedsvæsen. Vi er randrusianernes sundhedshjælpere i hverdagen. Apoteket er faktisk det eneste sted i sundhedssystemet, hvor du kan komme lige ind fra gaden – uden tidsbestilling eller registrering – og få rådgivning om sundhed. Vi vil gerne være tæt på vores kunder, og nu kommer vi endnu tættere på kunderne med apoteket i Føtex, siger han.

Det er let at komme til apoteket i Føtex på Mariagervej med masser af gratis p-pladser, cykelparkering og busstoppested for linje 1,2,5 og 235

Apoteket i Føtex på Mariagervej slår første gang dørene op torsdag den 28. juni klokken 10, og herefter bliver åbningstiderne:

Mandag – fredag fra 9-18
Lørdag – søndag fra 10-14

Kommentarer