Asferg

Asferg-borgere deler pris

På billedet ses Hans Mikkelstrup, der er en af Asferg borgere, der blev til årets borger i weekenden

Marianne Høj Madsen og Hans Mikkelstrup blev hyldet til byfesten i Asferg  i sidste weekend  

Sparekassen Kronjylland har udnævnt dette års Asferg borgere. I år blev titlen delt mellem Marianne Høj Madsen og Hans Mikkelstrup. Begge har igennem  mange år deltaget aktivt som frivillige i forskellige konstellationer i Asferg og omegn. Hans Mikkelstrup blandt andet som mangeårigt medlem af bestyrelsen i PIF og nu som kasserer i foreningen. Marianne Høj Madsen er blandt andet aktiv i menighedsrådet og Fælleskab og Trivsel, der er Asfergs gruppe af omsorgsfulde kvinder, som spreder glæde og god mad ved enhver lejlighed i lokalsamfundet.

“Vi har faktisk fået så mange gode kandidater, at det har været en umulig opgave at udvælge kun én person til titlen. Vi har derfor helt ekstraordinært udvalgt to, der skal dele dette års pris. Det viser bare, at her i Asferg smitter det lokale engagement. Byen er fuld af frivillige og ildsjæle, der tør gå foran,” udtalte Henning Dines Petersen fra Sparekassen Kronjylland i Spentrup, da han i weekenden overrakte prisen under byfesten i Asferg.

“Byen skal have ros for sine ildsjæle, men den skal også have ros for at huske at hylde dem. For det er vigtigt. De frivillige er nok det vigtigste råstof for os, der bor lidt væk fra storbyerne. De er en uvurderlig ressource, som både kan være med til at tiltrække nye borgere og fastholde dem, vi har,” tilføjede han.

Marianne Høj Madsen og Hans Mikkelstrup skal nu i fællesskab beslutte, hvad de 5.000 kroner, som følger med prisen, skal gå til.

Kommentarer