Debat og politik

Appel fra to lokale folketingskandidater: Husk at stemme i dag!

Klokken otte åbnede valgstederne i hele landet, og der har hele formiddagen været travlt med en setmmeprocent, som er højere end ved sidste valg.

I Assentoft Hallen var de første så småt mødt frem til et af de mest spændende folketingsvalg i nyere tid. Klokken lidt over ni ankom Michael Aastrup sammen med sin familie, hvor han og hustruen Helene, skulle stemme nær deres bopæl i Assentoft.

Også Aastrups datter Phillipa hjalp sin far, da hun fik lov til at putte stemmesedlen i valgurnen.

– Det er så vigtigt, at vi får en stærk stemme på Christiansborg, som kæmper for østjyderne i Folketinget. Uden en lokal bosat stemme, bliver vi jyder ikke hørt i København. Det er det, jeg kæmper for, sagde Michael Aastrup og fortsatte:

– Det har været en lang og meget anderledes valgkamp, så jeg kommer til at følge spændt med resten af dagen og i aften, sagde Aastrup.

Den lokale socialdemokratiske folketingskandidat Malte Larsen var også tidligt på færde og stemte i morges på Vestervangsskolen i nærheden af sin bopæl i Randers C.

Begge kandidater har under valgkampen været rundt i hele Østjylland. Michael Aastrup Jensen , hvor han har besøgt mere end halvtreds uddannelsesinstitutioner og vælgermøder, mens Malte Larsen har kørt rundt med sin valgtrailer og besøgt samtlige sogne i Randers kommune og naturligvis også deltaget i et utal af valgdebatter-

Begge kandidater opfordrer alle til at stemme på denne varmeste Gundlovsdag i over hundrede år. Det er muligt at stemme med sit valgkort indtil valgsteder lukker i aften klokken 20.

Her ses Malte Larsen, som lagde han en sidste appel på facebook om at stemme i dag.

Kommentarer